Gunilla vann stjärnvinsten

"Jag kan knappt prata om vinsten utan att gråta"

Lotten fick hon som tack för sin insats som domare i PRO:s Veteranvetartävling. När Gunilla Vestlund skrapat fram tre högvinster och berättade det för en väninna svarade hon ”april april!”

– Det var visserligen första april, men vinsten var på riktigt. Skoj har det ändå varit hela vägen, skrattar en glad vinnare.

 

Inför högvinstdragningen hade Gunilla, 78, från Sandviken bestämt sig för att välja den 66:e lotten och berättar att det tog ett tag att räkna alla skraplotterna. 66 är en siffra som betyder lite extra för Gunilla.

– Jag var 21 år ung år 66 och då gifte jag mig med min dotter Annas pappa. Samma år föddes dottern. Jag var dessutom 66 när jag gick i pension.

Gunilla var garanterad 500 000 kronor och skrapade fram lite till.

– Det blev 550 000 kronor och jag är jätteglad. Jag kan knappt prata om vinsten utan att gråta, jag är alldeles blank i ögonen nu också, ler Gunilla och berättar att hennes vinnarresa till Stockholm blev ett minne för livet.

– Jag var så nervös inför dragningen att jag inte fick i mig något alls, men sedan gick resten av resan i den goda maten och dryckens tecken.

På hotellrummet väntade en flaska champagne och tillsammans med systerdottern och hennes man avnjöts en sjurätters middag på en fin restaurang.

– Nästa dag åt vi också en helt fantastisk trerätters lunch, säger Gunilla som tycker att god mat hör till livets guldkanter.

Gunilla tycker också mycket om att resa och planerar att åka till Washington för att fira jul.

– Min dotter jobbar på UD i Thailand just nu, men flyttar snart till USA och jag ser fram emot att hälsa på hos henne.

Gunilla vill också dela med sig av vinstslanten, bland annat till Läkare utan gränser.

– Och så ska jag köpa fler lotter. Jag stöttar gärna PRO:s verksamhet. Jag har själv haft styrelseuppdrag i föreningen och uppskattar verkligen organisationens arbete.

Foto: Malin Bondeson

Vill du också bli en vinnare?

I Trippelskrapet får du massor av vinstchanser varje månad, med chans på upp till 3.000.000 kr

Dessutom stödjer du PRO och deras arbete med att påverkar viktiga samhällsfrågor och se till att livet som pensionär blir roligare.