Sälj Trippelskrapet och stöd er förening

Genom att sälja Trippelskrapet får ni försäljningsprovision till er PRO-förening och distrikt. Dessutom går allt överskott från Trippelskrapet till att finansiera PRO:s verksamhet runt om i landet. Ju fler lotter ni säljer desto mer intäkter genereras till er lokala verksamhet.

Kontakta ditt närmaste distrikt för att få vidare information om försäljning av Trippelskrapet.

Viktigt om kontrollrutan

Det är viktigt att ni skrapar kontrollrutan när ni lämnar ut en vinst. Observera att all skrapmassa måste skrapas bort. Högst upp och längst ner i kontrollrutan ser ni vinstvärdet i klartext printat med små siffror. Som exempel kommer en vinst värd 25 kronor skrivas 0000025 och en vinst värd 1 000 kronor skrivas 0001000. En nitlott skrivs ut 0000000.

Vinstutlämning

Föreningarna är skyldiga att lösa in vinstlotter upp till 100 kronor. Ni är inte skyldiga att lämna ut kontantvinster, utan vi rekommenderar vinstinlösen mot nya lotter. Övrig vinstinlösen hänvisar ni till ATG-ombud eller kundservice. 

Spelansvar och omsorgsplikt

Från och med 1 januari 2019 omfattas alla spelbolag som verkar på den svenska marknaden av Omsorgsplikten. Den gäller för alla spel om pengar och innebär att spelbolag kontrolleras offentligt och att de måste bedriva sin verksamhet på ett sunt och säkert sätt. Spelinspektionen är den myndighet som utövar tillsyn av spelmarknaden. Läs mer om spelansvar i vår folder. (PDF-format)

Försäljningsperiod

Försäljningstid:
2023-11-01 - 2024-12-31

Sista vinstutlämningstid:
2025-03-31