Eva blev prenumerant under pandemin

"Jag kunde inte släppa lotten med blicken!"

Kanske hyr hon ett sommarhus nästa år, eller så blir det en utlandsresa efter pandemin.

– Jag gottar mig ännu åt vinsten och har inte bestämt vad slanten ska gå till. Men en guldkant blir det! säger Eva Uppström som skrapade fram 100 000 kronor på den första lotten som landade i brevlådan.

 

För Eva Uppström i Göteborg är PRO-mötena en rolig, social grej. Här träffar hon trevliga människor och här fikar de gott tillsammans.

 När pandemin kom blev det så tråkigt och ensamt. Jag brukar köpa ett par lotter när jag går på mötena. Nu bestämde jag mig för att börja prenumerera på Trippelskrapet istället. Något kul ska man ju ha, säger Eva, som skrapade fram 100 000 på den allra första lotten.

 Det stod 100 000 på tre ställen i det vänstra hörnet och jag räknade nollorna om och om igen. Sedan gick jag runt härhemma med lotten i handen och kunde inte släppa den med blicken, skrattar Eva.

När även en släkting räknat nollorna vågade Eva lita på att det var sant att hon vunnit.

 Jag har aldrig vunnit så här stort förut. Jag är jätteglad och tacksam och ser fram emot att dela med mig av pengarna åt mina två barn, och att sätta en liten guldkant på vardagen. Det känns fint att ha en extra slant på banken.

Kanske blir det en utlandsresa framöver. Kanske ska Eva hyra ett sommarhus, där både barn och barnbarn får plats. Det får framtiden utvisa. Att Eva ska fortsätta att stötta PRO genom att köpa lotter är dock självklart.

 Det är viktigt för mig, organisationens verksamhet är så bra och jag längtar efter våra möten med trevlig samvaro och underhållning.

Eva berättar att hon före pandemin själv fått frågan om att gå med i styrelsen, något som kanske blir verklighet när verksamheten drar igång igen.

Vill du också bli en vinnare?

I Trippelskrapet får du massor av vinstchanser varje månad, med chans på upp till 3.000.000 kr

Dessutom stödjer du PRO och deras arbete med att påverkar viktiga samhällsfrågor och se till att livet som pensionär blir roligare.