< Tillbaka

"Nu ska jag se Mamma Mia"

Eva vann 10.000 kronor i månaden i ett helt år i Trippelskrapet. Foto: Christel Lind

Efter bara tre månader skrapade Eva Lundgren fram 10.000 anledningar att glädjas varje månad under ett helt år.

”Jag dubbelkollade nog lotten 25 gånger innan jag trodde att det var sant”, säger den glada vinnaren.

 

Hon blev medlem i PRO nästan direkt när hon lämnade tjänsten som undersköterska för livet som pensionär, men Eva Lundgren, 73, började inte prenumerera på Trippelskrapet förrän i maj i år.

– Döm om min förvåning när jag redan efter tre månader skrapade fram den fina vinsten, säger Eva som vann 10.000 kronor i månaden under ett helt år. Det vill säga 120.000 kronor totalt.

Eva säger att hon kollade lotten om och om igen innan hon kunde tro att det var sant. Sedan ringde hon och berättade den glada nyheten för sina tre barn, som alla blev jätteglada å sin mammas vägnar.

– Alla mina barn, barnbarn och barnbarnsbarn bor i närområdet här i Halmstad så jag är lyckligt lottad. På så vis var jag rik redan innan jag fick vinsten, säger Eva som planerar att köpa extra fina julklappar till barnbarnen i jul.

Själv ska hon unna sig att se musikalen Mamma Mia i Göteborg.

– Jag tar med mig min syster och vi tar tåget till Göteborg över kvällen. Jag vill alltid hem till natten så att min katt Isse inte behöver vara ensam. Han är 14 år och jag har haft honom sedan jag hämtade honom från katthemmet när han bara var ett halvår, säger Eva.

Hon ser fram emot en trevlig musikalkväll med syrran och säger att det nog kan bli flera liknande guldkanter i vardagen framöver, nu när det trillar in en extraslant i slutet av varje månad.