*Fakturaavgift tillkommer med 10 kr. Erbjudandet gäller en gång per person, längst till 2024-12-15 och dig som är fyllda 18 år och bor i Sverige. Din gåva får du cirka 5 veckor efter att din betalning registrerats, vid slutförsäljning kan gåvan komma att ersättas av liknande vara. Vi kommer att lagra de personuppgifter du lämnar här och kan även komma att komplettera dessa i efterhand för att kunna fullgöra våra kundåtagande, leva upp till lagar och regler, samt för marknadsföring. Pensionärernas Riksorganisation (PRO), delar personuppgiftsansvaret med Nordic Lottery, som hanterar alla personuppgifter enligt dataskyddsförordningen. Mer om detta, fullständiga villkor, licenstid samt vinstplan kan du läsa om på trippelskrapet.se/villkor. Spelar du för mycket? Läs om spelansvar på trippelskrapet.se/spelansvar.

Vi behandlar dina personuppgifter främst för att fullfölja våra förpliktelser mot dig. Vår utgångspunkt är att inte behandla fler personuppgifter än vad som behövs för ändamålet, och vi strävar alltid efter att använda de minst integritetskänsliga uppgifterna.
Mer om detta kan du läsa om i vår fullständiga integritetspolicy.

Ditt erbjudande

Just nu får du 52% rabatt på ditt första lottpaket och dessutom en fin gåva!

8 st lotter + ICA 200 kr

– 52% rabatt på ditt lottpaket
– ICA presentkort värt 200 kr
– Allt överskott går till PRO
– Högsta vinst på 3 miljoner kronor

Totalt 400 kr*

Ditt pris 96 kr*

Trippelskrapet

Över 60 miljoner kronor i vinster

Trippelskrapet är skraplotten som ger dig chansen att skrapa fram vinster från 25 kr ända upp till 3 miljoner.

Ditt lottbrev skickas direkt till din brevlåda i mitten av varje månad och innehåller dina lotter och faktura. Det är ingen bindningstid och du väljer själv hur länge du vill vara med.  

*10 kr tillkommer i fakturaavgift om du inte betalar med Autogiro.

ICA gåva

Din gåva

Just nu får du ett presentkort på ICA laddat med 200 kr – utan extra kostnad. 

Presentkortets giltighetstid är två år och fungerar i fysiska ICA-butiker och på Apotek Hjärtat. Värde: 200 kr. Din gåva skickas upp till 5 veckor efter att vi mottagit din betalning.

Gunilla vann 550.000 kr

Gunilla vann Stjärnvinsten

Lotten fick hon som tack för sin insats som domare i PRO:s Veteranvetartävling. När Gunilla Vestlund skrapat fram tre högvinster och berättade det för en väninna svarade hon ”april april!”

– Det var visserligen första april, men vinsten var på riktigt. Skoj har det ändå varit hela vägen, skrattar en glad vinnare.

Över 12 miljoner till PRO

Över 12 miljoner till PRO

PRO:s lotteri Trippelskrapet har dragit in mer än 12 miljoner kronor till organisationens verksamhet. Överskottet är en av PRO:s viktigaste inkomstkällor.

– Tänk så mycket bra verksamhet vi kan göra nu, till gagn för alla oss pensionärer som vill vara med i vår fina organisation, säger PRO:s ordförande Åsa Lindestam.

Johanna Hållén, förbundssekreterare på PRO och förbundsordförande Åsa Lindestam mottog överskottet 2023

Det ska vara enkelt att betala

Oavsett om du gillar att swisha eller att hålla i en vanlig pappersfaktura så har vi betalningsalternativet för dig. Betala dina lotter enkelt med faktura, Autogiro, kort eller Swish.