*Fakturaavgift tillkommer med 10 kr. Erbjudandet gäller endast nya kunder, en gång per person, längst till 2024-11-30 och dig som är fyllda 18 år och bor i Sverige. Din premie får du cirka 5 veckor efter att din tredje betalning registrerats, vid slutförsäljning kan premien komma att ersättas av liknande vara. Personuppgifterna du lämnar här kommer att användas för att fullgöra kundåtaganden, för marknadsföring samt för att leva upp till lagar och regler. Pensionärernas Riksorganisation (PRO), delar personuppgiftsansvaret med Nordic Lottery, som hanterar alla personuppgifter enligt dataskyddsförordningen. Mer om detta, fullständiga villkor, licenstid samt vinstplan kan du läsa om på trippelskrapet.se/allmannavillkor. Spelar du för mycket? Läs om spelansvar på trippelskrapet.se/spelansvar.

Vi behandlar dina personuppgifter främst för att fullfölja våra förpliktelser mot dig. Vår utgångspunkt är att inte behandla fler personuppgifter än vad som behövs för ändamålet, och vi strävar alltid efter att använda de minst integritetskänsliga uppgifterna.
Mer om detta kan du läsa om i vår fullständiga integritetspolicy.

Ditt erbjudande

Just nu får du 52% rabatt på ditt första lottpaket och dessutom en gåva värd 400 kr!

8 st lotter + ICA presentkort

– 52% rabatt på ditt lottpaket
– Presentkort hos ICA värd 400 kr
– Allt överskott går till PRO
– Högsta vinst på 3 miljoner kronor

Totalt 600 kr*

Ditt pris 96 kr*

Trippelskrapet

Över 60 miljoner kronor i vinster

Trippelskrapet är ett spännande skraplotteri som ger dig chansen att skrapa fram vinster från 25 kr ända upp till 3 miljoner. Lotteriets överskott går till Pensionärernas Riksorganisation (PRO). 

Trippelskrapet kostar 25 kr* per lott och månad och just nu får du ett presentkort på ICA värt 400 kr – utan extra kostnad.

Ditt lottbrev skickas direkt till din brevlåda i mitten av varje månad och innehåller dina lotter och faktura. Det är ingen bindningstid och du väljer själv hur länge du vill vara med.  

*10 kr tillkommer i fakturaavgift om du inte betalar med Autogiro.

ICA presentkort

Din gåva

Just nu får du ett presentkort på ICA värt 400 kr – utan extra kostnad. Presentkortets giltighetstid är två år och fungerar i fysiska ICA-butiker och på Apotek Hjärtat. Ditt presentkort skickas till dig upp till 5 veckor efter att vi mottagit din tredje betalning för din lott.

Gunilla vann 550.000 kr

Gunilla vann Stjärnvinsten

Lotten fick hon som tack för sin insats som domare i PRO:s Veteranvetartävling. När Gunilla Vestlund skrapat fram tre högvinster och berättade det för en väninna svarade hon ”april april!”

– Det var visserligen första april, men vinsten var på riktigt. Skoj har det ändå varit hela vägen, skrattar en glad vinnare.

Över 12 miljoner till PRO

Över 12 miljoner till PRO

PRO:s lotteri Trippelskrapet har dragit in mer än 12 miljoner kronor till organisationens verksamhet. Överskottet är en av PRO:s viktigaste inkomstkällor.

– Tänk så mycket bra verksamhet vi kan göra nu, till gagn för alla oss pensionärer som vill vara med i vår fina organisation, säger PRO:s ordförande Åsa Lindestam.

Johanna Hållén, förbundssekreterare på PRO och förbundsordförande Åsa Lindestam mottog överskottet 2023

Det ska vara enkelt att betala

Oavsett om du gillar att swisha eller att hålla i en vanlig pappersfaktura så har vi betalningsalternativet för dig. Betala dina lotter enkelt med faktura, Autogiro, e-faktura, kort eller Swish.